За нас

Създадена през 2009 г. фирмата извършва лицензиран дърводобив , търговия с дърва за огрев и объл дървен материал .

_DSC5382Големият опит на сътрудниците ни в целия процес на производство на дърва за огрев, т.е. от отсичането на избрани и здрави дървета, нарязването и временното им складиране до транспортирането и предаването им при спазването на необходимите условия, както и дълбоките ни познания за всички видове дървета, ни нарежда на едно от първите места сред фирмите, занимаващи се с дърва за огрев. Все повече бързо проникват на пазара и придобиват постепенно водеща позиция сред горивата за отопление поради постиганата голяма икономия и екологичност.

Целта ни

  • Осигуряване на вашето предприятие на постоянно и отлично качество на продуктите, които ще поръчвате, на най-ниската цена на пазара за възможно най-краткото време.
  • Отъждествяване на името ни с доставката на абсолютно отбрани продукти с постоянно качество.

Нашите ценности

  • Πолитика с център на внимание нашите клиенти, имаща за цел абсолютното удовлетворяване на клиенти чрез постоянния ни стремеж към подобряване на услугите ни според съвременните изисквания.
  • Създаване на дълготрайни връзки на доверие както с клиентите ни, така и с нашите сътрудници.
  • Непрекъснато модернизиране на фирмата и приспособяването й към новите дадености и изисквания.

Обещанието ни

  • Да доставяме най-добрите продукти на предприятията на нашите клиенти, съобразени винаги с необходимостта от най-ниска цена и също с критерий абсолютното уважение и опазване на горското пространство.
 Благодарение на инвестициите в специализирана техника, можем да предложим на своите клиенти високо качество на конкурентна цена.

 

 

Сертификат по FSC:

FSC е стандарт, изработен от неправителствената организация Forest Stewardship Council след решение на така наречения Earth Summit в Рио де Жанейро през 1992 г. Там се оповестява, че един от световните екологични проблеми е опазването на горите. Стандартът FSC е въведен, за да има общоприето понятие и норма за термина „добре стопанисвана гора”. Стандартът FSC се прилага в около 80 страни. Към началото на 21 век покриването на изискванията на стандарт FSC е едно от най-ефикасните решения за това в горите да има реален контрол и да се ограничава незаконната сеч.

Сертификатът FSC гарантира на крайния потребител, че дървесината и дървесните продукти произхождат от горски масиви, които са проверени и оценени съгласно социални, икономически и екологични критерии и отговарят на изискванията на Forest Stewardship Council – FSC. Прочетете още за  10-те принципа на Forest Stewardship Council – FSC


май 2020
П В С Ч П С Н
« Апр.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /opt/lampp/htdocs/darvaruse.com/wp-includes/functions.php on line 3553